• Buzlu qəhvə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5241

Tarix : 13.07.2015, 18:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1,5 şirniyyat qaşığı nescafe
İstəyə görə şəkər,
4-5 şirniyyat qaşığı su,
Soyuq süd,
1-2 ədət buz ,

Servis üçün:
Vanilinli dondurma,

Hazırlanması:
Frappé soyuq bir qəhvə növüdür.
Üstü köpüklə örtülən bu soyukq qəhvə, hazır qəhvədənhazırlanır.
Tamamən su və ya tamamən süd ilə hazırlana bilir.
Bir qarışdırıcıya neskafe, şəkər və su qoyularaq ən az 30 saniyə çalxalayın. Çalxaladıqdan sonra krem qatılığında bir qarışıq əldə edəcəksiniz.
Uzun bir şüşə stəkanın dibinə 1-2 dənə buz qoyun.
Üzərinə əldə etdiyiniz qarışığı tökün.
Daha sonra bu qarışığın üstünə soyuq süd əlavə edin.
Ən son üzərinə dondurma və ya krem əlavə edərək servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, dondurma, soyuq, sonra, şəkər, qəhvə, şirniyyat, qaşığı, edəcəksiniz, stəkanın, dibinə, qoyun, qarışıq, çalxalayın, Çalxaladıqdan, qatılığında, Üzərinə, etdiyiniz, olsun, servis
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica