• Suzuqdurmayan ramazan şərbəti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 525

Tarix : 18-02-2016, 17:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 q qırmızı ərik,
250 q gilənar,
2 su stəkanı şəkər,
1 darçın qabığı,
4-5 ədəd mixək,
1 dolu qaşıq zəncəfil,
4 l su,

Hazırlanması:
Gilənar və əriklərin saplarını arıtlayıb yuyun.
Qazana yığıb üzərinə 2 l su tökün.
Darçını, mixəyi zəncəfili əlavə edib meyvələr yumşalana qədər qaynadın.
Ocaqdan düşürdün və soyumasını gözləyin.
Soyuduqdan sonra süzün.
Suyuna şəkər tozunu əlavə edib əriyənə qədər qarışdırın.
Qalan 2 l suyu da əlavə edin.
Soyuducuya qoyun.
Soyuq servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, şəkər, qədər, soyumasını, gözləyin, Soyuduqdan, düşürdün, qaynadın, meyvələr, yumşalana, sonra, Ocaqdan, Suyuna, qoyun, Soyuq, servis, olsun, Soyuducuya, Qalan, tozunu
BİZİ İZLƏYİN