• Suzuqdurmayan ramazan şərbəti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5798

Tarix : 18.02.2016, 17:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 q qırmızı ərik,
250 q gilənar,
2 su stəkanı şəkər,
1 darçın qabığı,
4-5 ədəd mixək,
1 dolu qaşıq zəncəfil,
4 l su,

Hazırlanması:
Gilənar və əriklərin saplarını arıtlayıb yuyun.
Qazana yığıb üzərinə 2 l su tökün.
Darçını, mixəyi zəncəfili əlavə edib meyvələr yumşalana qədər qaynadın.
Ocaqdan düşürdün və soyumasını gözləyin.
Soyuduqdan sonra süzün.
Suyuna şəkər tozunu əlavə edib əriyənə qədər qarışdırın.
Qalan 2 l suyu da əlavə edin.
Soyuducuya qoyun.
Soyuq servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, şəkər, qədər, soyumasını, gözləyin, Soyuduqdan, düşürdün, qaynadın, meyvələr, yumşalana, sonra, Ocaqdan, Suyuna, qoyun, Soyuq, servis, olsun, Soyuducuya, Qalan, tozunu
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica