• Səhləb resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17874

Tarix : 17.08.2015, 10:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
4 stəkan süd,
1\2 şorba qaşığı nişasta,
1\2 şorba qaşığı düyü unu,
4 şorba qaşığı şəkər tozu,

Üzərinə:
Darçın.

Hazırlanması:
Şəkər, duyu unu və nişasta bir qaba qoyulub süd əlavə edilərək qarışdırılır.
Qatılaşana qədər qaynadın.
Sonra fincanlara süzüb darçın ilə bəzəyərək servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: şorba, qaşığı, nişasta, fincanlara, Sonra, qaynadın, qədər, süzüb, bəzəyərək, olsun, servis, Qatılaşana, darçın, əlavə, Darçın, Üzərinə, şəkər, stəkan, Hazırlanması, Şəkər
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN