• Zəfəran şərbəti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7155

Tarix : 2.04.2016, 15:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
Şəkər – 30 q,
su – 150 q,
zəfəran – 0,15 q,
reyhan və ya nanə toxumu – 0,1 q,
buz – 20 q.

Hazırlanması:
Zəfəran, reyhan və nanə toxumu qaynadılmış suda 3-4 saat saxlanılır və şəkər əlavə edilir. Şərbət süzülür və soyudulur. Süfrəyə verildikdə içərisinə buz tikələri salınır.

Nuş olsun!

Etiketlər: toxumu, reyhan, süzülür, Şərbət, edilir, əlavə, soyudulur, salınır, içərisinə, verildikdə, Süfrəyə, şəkər, tikələri, qaynadılmış, Şəkər, olanlar, Lazım, zəfəran, Hazırlanma
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica