• Zəfəran şərbəti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17569

Tarix : 2.04.2016, 15:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
Şəkər – 30 q,
su – 150 q,
zəfəran – 0,15 q,
reyhan və ya nanə toxumu – 0,1 q,
buz – 20 q.

Hazırlanması:
Zəfəran, reyhan və nanə toxumu qaynadılmış suda 3-4 saat saxlanılır və şəkər əlavə edilir. Şərbət süzülür və soyudulur. Süfrəyə verildikdə içərisinə buz tikələri salınır.

Nuş olsun!


Etiketlər: toxumu, reyhan, süzülür, Şərbət, edilir, əlavə, soyudulur, salınır, içərisinə, verildikdə, Süfrəyə, şəkər, tikələri, qaynadılmış, Şəkər, olanlar, Lazım, zəfəran, Hazırlanma
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN