• Ovşala resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 747

Tarix : 24-01-2016, 15:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
şəkər – 30 q,
qızıl gül ləçəkləri – 20 q,
limon turşusu – 0,1 q,
su – 150 q,
buz – 20 q.

Hazırlanması:
Qızıl gül ləçəklərinə qaynayan su tökülür, limon turşusu əlavə edilir və 8-10 saat saxlanılır. Bundan sonra süzülür, şəkər əlavə edilir və soyudulur. Bəzən üzərinə gülab tökülür.

Nuş olsun!
Etiketlər: töküb, qaynadın, turşusu, sonra, saxlayın, Limon, Qaynayandan, qazana, stəkan, üstünə, şəkər, dəqiqə, içkini, süzün, olsun, yığıb, yarpaqlarını, qaynar, Soyuyandan, reyhanın
BİZİ İZLƏYİN