• Sumaq şərbəti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11797

Tarix : 12.01.2016, 18:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
şəkər - 50q,
sumaq 20q,
su – 150q,
buz – 50q.

Hazırlanması:
Sumaq qaynar suda 3-4 saat saxlanılır, süzülür, şəkər əlavə edilib soyudulur. Süfrəyə verildikdə içərisinə buz salınır.

Nuş olsun!
Etiketlər: töküb, qaynadın, turşusu, sonra, saxlayın, Limon, Qaynayandan, qazana, stəkan, üstünə, şəkər, dəqiqə, içkini, süzün, olsun, yığıb, yarpaqlarını, qaynar, Soyuyandan, reyhanın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN