Tərkibi:400 q. Frambuaz(moruq)
1 su s. Toz şəkər
1,5 lt. Su
Hazırlanması:Frambuazı (moruq)bir qaba qoyub üzərinə şəkər toz tökürük. Şəkəri çatana qədər 10-15 dəqiqə gözlədirik. Saxlandıqdan sonra əl blendırıyla əzirik. Püre halına gələn qarışığın üzərinə soyuq su tökürük. Bir dolçanın ağzına süzgəc qoyuruq. Hazırladığımız öz süzgəcdən keçirərək tumlarını ayırırıq. Şərbəti soyuq olaraq servis edirik.
Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, tökürük, şəkər, moruq, soyuq, qoyuruq, Hazırladığımız, süzgəcdən, ağzına, dolçanın, keçirərək, süzgəc, Şərbəti, edirik, olsun, servis, olaraq, ayırırıq, qarışığın, tumlarını