• Limon və portağalla limonat resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12794

Tarix : 13.06.2016, 20:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 portağal,
1 limon,
1 stəkan şəkər(öz zövqünüzə uyğun),
3 litrə su,
Arzuya görə nanə

Hazırlanması:
Limon və portağali təmiz-təmiz yuyun.
Suyunu silin ki, doğrayanda çox sulu olmasın.
Sonra limon və portağalı alma dilimi kimi dilimləyin.
Dilimlədiyiniz meyvəzəli soyuducuya yığıb donmağa qoyun. Meyvələrin qabıqlı olması sizi qorxutmasın.
Çünki, donanda qabıqlarda olan acılıq gedir.
Limonat hazırlamazdan 15 dəqiqə əvvəl soyuducudan meyvələri çıxardın və rondoya alıb üzərinə şəkər əlavə edib rondodan keçirdin. Rondodan çıxardandan sonra geniş bir qaba alıb üzərinə suyu əlavə edin.
Belə vəziyyətdə yarım saat saxlayın.
Yarım saatdan sonra süzün. İçərisinə nanəni əlavə edin.
Soyuq halda servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, üzərinə, təmiz, şəkər, limon, sonra, Rondodan, rondodan, keçirdin, rondoya, meyvələri, hazırlamazdan, Limonat, gedir, dəqiqə, əvvəl, çıxardandan, soyuducudan, çıxardın, vəziyyətdə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN