• Zəncəfil çayı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4917

Tarix : 13.08.2016, 20:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Təxminən 2 sm-ə qədər nazik imbir kökü
Quru nanə-bir xörək qaşığı
Hil-bir çimdik
Limon suyu 85 ml
Portağal suyu 50 ml
Bir litr qaynar su
Bal zövqə görə

Hazırlanması:
Doğranmış imbir, nanə və hili blenderdə qarışdırıb, üzərinə qaynar su töküb yarım saat gözləyin. İlıq şəklə düşdükdən sonra üzərinə portağal və limon suyunu əlavə edin, sonda isə bal. İçkini gün ərzində axşama qədər içmək məsləhətdir.

Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, imbir, qaynar, qədər, suyunu, limon, sonra, düşdükdən, əlavə, portağal, sonda, içmək, məsləhətdir, axşama, ərzində, İçkini, şəklə, töküb, çimdik, Limon
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica