• Meyvə püresi ilə alma köpüyü resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4215

Tarix : 21.01.2017, 17:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Orta ölçülü alma 4 ədəd
2xq limon şirəsi
1 yumurta ağı
1 paket vanilin
4 xörək qaşığı yulaf daha çox (ovsyannaya xlopye) kimi tanınır
2 çay qaşığı bal,
2 xörək qaşığı alma şirəsi

Hazırlanması:
1. Almaları təmizləyib 4 yerə bölürük və tumlarını çıxardırıq.Dilimləyib və limon şirəsi və 2 xq suyla qarışdın bişirin və püre halına gətirin .

2. Alma köpüyü üçün yumurta ağını möhkəm çalın və çalan zaman tədricən vanilin
əlavə edin. 2 xörək qaşığı alma püresi ilə qarışdırın.

3. Yulafları yanmayan tavavda qızardın. Qarışdıra-qarışdıraalma köpüyünə balı alma şirəsini alavə edin .
Soyumağa qoyun.

4. Püreni 4 stəkana tökün. Alma köpüyünü üstünə tökün amma qarışdırmayın.Üzərinə qızardılmış yulafları səpin.
Süfrəyə verə bilərsiniz

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, şirəsi, xörək, tökün, vanilin, yumurta, limon, şirəsini, köpüyünə, alavə, Soyumağa, qarışdıraalma, yanmayan, Yulafları, qarışdırın, qoyun, tavavda, qızardın, Qarışdıra, köpüyünü
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica