• Tərxunlu limonad resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4414

Tarix : 24.11.2016, 20:00

Bölmə : İçkilər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 dəstə tərxun;
1 ədəd laym;
1 st şəkər tozu;
800 ml qazlı su və ya mineral su;
1 st sadə su.

Hazırlanması:
1. İlk olaraq tərxunun yarpaqları təmizlənir. Tərxun həvəngdəstədə 1 xörək qaşığı şəkər tozu ilə əzilir.
2. Daha sonra bir qazana tərxun, qalan şəkər tozu və 1 stəkan su ilə zəif odda qaynama həddinədək qızdırılır. Soyuduqdan sonra blenderdən keçirilib süzülür.
3. Laymın şirəsi sıxılır. (Laym yoxdursa, limonla əvəz etmək olar. Rənginin şəffaf olması üçün tərxun bol, limon isə az götürülməlidir.) Laym şirəsi tərxun şirəsi ilə qarışdırılır. Alınan şirə soyuq qazlı su və ya mineral su ilə qarışdırılır.

Nuş olsun!

Etiketlər: tərxun, şirəsi, şəkər, qarışdırılır, sonra, mineral, qazlı, yoxdursa, sıxılır, limonla, süzülür, keçirilib, Laymın, olması, götürülməlidir, Alınan, soyuq, limon, blenderdən, Rənginin
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica