• Fıstıqlı kabab resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18754

Tarix : 13.08.2014, 23:00

Bölmə : Kabablar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
500 q quzu əti
200 q antep fıstığı
duz
4 ədəd acı istiot
4 pomidor

Hazırlanması:
Əti maşının iri gözündən çəkin. Antep fıstığı və duz əlavə edin. Yoğurun. 24 yerə bölün. Hər birini şişə çəkin. Manqalda bişirin.

Soğanı doğrayıb sumaxla qarışdırın.

Hazır kababın üstünə səpin.

Süfrəyə plov, közlənmiş istiot və pomidorla verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, fıstığı, çəkin, kababın, üstünə, Hazır, qarışdırın, sumaxla, səpin, Süfrəyə, bilərsiniz, pomidorla, közlənmiş, doğrayıb, olsun, Manqalda, gözündən, Antep, maşının, pomidor
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica