Tərkibi:500 qr vişnə
2 su stəkanı şəkər
Su
Hazırlanması:Vişnələrin sapları təmizlənir, təmiz yuyulur, suyu süzülür. Vişnələr məcməyiyə qoyulur, üzərinə 1 barmaq geçəçək qədər su qoyulur. Orta alovda du qaynadılır, vişnələr yumuşdıqdan sonra şəkər əlavə olunur. Vişnələrin tam istənilən hala çatdığında oddan götürülür. Qablara qoyulur, soyuq olaraq servis edilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: qoyulur, Vişnələrin, şəkər, olunur, istənilən, vişnələr, yumuşdıqdan, çatdığında, əlavə, sonra, götürülür, servis, edilir, olsun, olaraq, soyuq, qaynadılır, Qablara, oddan, geçəçək