• Çiyələk kompotu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 30009

Tarix : 1.06.2014, 06:03

Bölmə : Kompotlar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 qr çiyələk
1 su stəkanı şəkər
2,5 su stəkanı su

Hazırlanması:
Çiyələklərin sapları təmizlənir, qumu gedənə qədər yuyulur, suyu süzülür. Bir məcməyiyə şəkər və su qoyulur, orta odda 10-15 dəqiqə qaynadılır. Qaynayan şəkərli suya çiyələk atılır, çiyələklərin rəngi biraz dəyişənə qədər, az zaman bişirilir, oddan götürülür. Kompot qablara paylaşdırılır, soyuq olaraq servis edilir.
Çiyələk yumuşaq bir meyvə olduğu üçün diqqətli bişirməq lazımdır, əksi halda əzik bir şəkil ala bilər.

Nuş olsun!


Etiketlər: qədər, stəkanı, şəkər, çiyələk, olaraq, servis, edilir, Çiyələk, qablara, götürülür, Kompot, yumuşaq, paylaşdırılır, soyuq, diqqətli, şəkil, bilər, olsun, halda, lazımdır
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN