• Armud kompotu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13938

Tarix : 9.02.2016, 20:00

Bölmə : Kompotlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 kg armud,
6 su stəkanı su,
2,5 su stəkanı toz şəkər,
2-3ədəd mixək,

Hazırlanması:
Armudları yuyub qabıqlarını soyun.
Ortadan ikiyə kəsib çəkirdəkli hissələriniı təmizləyin və incə- incə dilimləyin.
Geniş bir qazana su, toz şəkər və mixək əlavə edib armudlar yumşalıncaya qədər qaynadın.
Soyumağa qoyun.
Otaq temperaturunda soyuduqdan sonra soyuducuya alın.
Armud kompotunu kâsalara paylaşdırıb soyuq olaraq servis edin.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: kompotu, şəkər, mixək, stəkanı, Armud, qaynadın, Soyumağa, qoyun, qədər, yumşalıncaya, qazana, əlavə, armudlar, temperaturunda, soyuduqdan, olaraq, soyuq, kâsalara, kompotunu, servis
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN