Tərkibi:1 l-lik balon üçün
0.5 kq- üzüm,
2-2.5 st şəkər
qaynar su
Hazırlanması:Üzüm yuyulur, saplağı ilə birlikdə balona yığılır.
Şəkər üzərinə eəlavə edilir.
Balon ağzınacan qaynar su ilə doldurulur.
Təxminən 5-dəqiqə saxlanılır.
Balondakı su qazana boşaldılır.
Su yeniden qaynadılır və təzədən balona əlavə edilir.
Qapağı bağlanılıb goturulur
Başıaşağı çevrilib soyuyana qədər saxlanılır
Nuş olsun!
Etiketlər: edilir, qaynar, saxlanılır, balona, boşaldılır, yeniden, Balondakı, dəqiqə, qaynadılır, qazana, əlavə, çevrilib, soyuyana, qədər, Başıaşağı, goturulur, Təxminən, Qapağı, bağlanılıb, təzədən