• Reyhan şərbəti (kompotu) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 48 001

Tarix : 5-08-2017, 22:00

Bölmə : Kompotlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 dəstə reyhan
3 l su (və ya 10 st su)
1 st şəkər tozu (və ya 10 x.q şəkər tozu)
1 ç.q limon duzu

Hazırlanması:
Reyhanı yuyub təmizləyirik. Suyu qaymanağa qoyuruq, qaynayandan sonra bu suya şəkər tozunu, limon duzunu əlavə edib qarışdırırıqki tam ərisin sonra reyhanı buraya əlavə edib qabın ağzını bağlayırıq. Soyuyandan sonra reyhanı süzüb soyuducuda sərin halda saxlayıb süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, şəkər, əlavə, limon, reyhanı, Soyuyandan, bağlayırıq, qabın, ağzını, soyuducuda, süfrəyə, bilərsiniz, saxlayıb, halda, buraya, sərin, süzüb, qarışdırırıqki, təmizləyirik, yuyub
BİZİ İZLƏYİN