• Reyhan şərbəti (kompotu) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 517

Tarix : 5.08.2017, 22:00

Bölmə : Kompotlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 dəstə reyhan
3 l su (və ya 10 st su)
1 st şəkər tozu (və ya 10 x.q şəkər tozu)
1 ç.q limon duzu

Hazırlanması:
Reyhanı yuyub təmizləyirik. Suyu qaymanağa qoyuruq, qaynayandan sonra bu suya şəkər tozunu, limon duzunu əlavə edib qarışdırırıqki tam ərisin sonra reyhanı buraya əlavə edib qabın ağzını bağlayırıq. Soyuyandan sonra reyhanı süzüb soyuducuda sərin halda saxlayıb süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, şəkər, əlavə, limon, reyhanı, Soyuyandan, bağlayırıq, qabın, ağzını, soyuducuda, süfrəyə, bilərsiniz, saxlayıb, halda, buraya, sərin, süzüb, qarışdırırıqki, təmizləyirik, yuyub
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica