• Zeytun ilə ətirli sous resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 595

Tarix : 25-09-2016, 16:00

Bölmə : Makaron yeməkləri / Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
makaron – 500 qr
Feta pendiri (ovulmuş) – 100 qr
Qara zeytun (doğranmış) – 1/4 stəkan
Nanə (doğranmış yarpaqlar) – 1/4 stəkan
Zeytun yağı – 2-3 x.q.
Limon şirəsi – 1 x.q.
İspanaq – 100 qr
Qara istiot (döyülmüş) – zövqə görə

Hazırlanması:
Makaronu bağlamanın üzərində göstərilmiş qaydada qaynadın. Feta, zeytun, nanə və limon şirəsini tavada zeytun yağında qızardın. Zövqə görə istiot vurun. Makaronu hazırlanmış sousla və ispanaqla qarışdırın.

Nuş olsun!
Etiketlər: zeytun, doğranmış, istiot, stəkan, Makaronu, tavada, yağında, şirəsini, limon, qaynadın, qızardın, Zövqə, ispanaqla, qarışdırın, sousla, hazırlanmış, vurun, qaydada, göstərilmiş, limonadımız
BİZİ İZLƏYİN