Tərkibi:makaron – 500 q
Qaymaq – 1 l
4 portağalın şirəsi
Portağal qabığı – 5 q
Parmezan – 120 q
Hazırlanması:Lələkləri qablaşdırmadakı təlimatlara dəqiq riayət edərək duzlu suda qaynadın. Dərin tavaya şirəni töküb yarıya qədər buxarlandırın. Sonra intensiv qarışdıraraq qaymağı tökün və nazik doğranmış qabıqları əlavə edin. Sousu üçdə birinə qədər buxarlandırın. Zövqə görə duzlayıb istiotlayın. Hazır lələkləri isti sousla qarışdırın. Dərhal süfrəyə verin. Üzərinə rəndələnmiş parmezan səpin.
Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, buxarlandırın, əlavə, Sousu, Zövqə, qabıqları, birinə, nazik, qaymağı, tökün, duzlayıb, doğranmış, istiotlayın, Üzərinə, verin, rəndələnmiş, parmezan, səpin, süfrəyə, Dərhal