• Qaymaqlı portağal sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 187

Tarix : 27-09-2016, 12:00

Bölmə : Makaron yeməkləri / Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
makaron – 500 q
Qaymaq – 1 l
4 portağalın şirəsi
Portağal qabığı – 5 q
Parmezan – 120 q

Hazırlanması:
Lələkləri qablaşdırmadakı təlimatlara dəqiq riayət edərək duzlu suda qaynadın. Dərin tavaya şirəni töküb yarıya qədər buxarlandırın. Sonra intensiv qarışdıraraq qaymağı tökün və nazik doğranmış qabıqları əlavə edin. Sousu üçdə birinə qədər buxarlandırın. Zövqə görə duzlayıb istiotlayın. Hazır lələkləri isti sousla qarışdırın. Dərhal süfrəyə verin. Üzərinə rəndələnmiş parmezan səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, buxarlandırın, əlavə, Sousu, Zövqə, qabıqları, birinə, nazik, qaymağı, tökün, duzlayıb, doğranmış, istiotlayın, Üzərinə, verin, rəndələnmiş, parmezan, səpin, süfrəyə, Dərhal
BİZİ İZLƏYİN