• Necə edək ki, qabaran keks çökməsin? - MƏSLƏHƏT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2639

Tarix : 2.12.2017, 20:00

Bölmə : Məsləhətlər




Keks hər nə qədər asan və qısa zamanda hazırlanan bir ləzzətli qida olaraq bilinsə də, nəticəsi həmişə uğurlu alınmaya bilər. Sobadaykən yaxşı köpmüş və möhtəşəm görünən keksinizə yenidən açıb baxarkən çökə bilər. Ancaq asan yollarla əhvalınızı korlayan bu halın qarşısını ala bilərsiniz. Ləzzətli və yaxşı köpən kekslər bişirmək istəyirsinizsə, təqdim edilən məsləhətinə əməl edin.

Keksinizi sobadan çökmüş şəkildə çıxartmaq istəmirsinizsə, keks bişirərkən yumurtanın ağını ayırın. İstifadə edəcəyiniz şəkər tozunun yarısını köpüklənənə qədər yumurtanın ağı ilə çalın. Qalan yarısını isə sarısı ilə çalın. Köpük halındakı yumurtanı bütün ərzaqları əlavə etdikdən sonra qarışdıraraq qaba tökün.

Hazırladığınız keks xəmirini qaba töküb, sobaya qoymazdan əvvəl təxminən 20 dəqiqə kənarda saxlayın.
Etiketlər: köpmüş, yumurtanın, yaxşı, çalın, yarısını, qədər, bilər, köpüklənənə, sarısı, halındakı, Köpük, Qalan, şəkər, ağını, bişirərkən, istəmirsinizsə, ayırın, İstifadə, yumurtanı, edəcəyiniz, tozunun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN