• Qurabiyə, qoğal, kökə və digər qurumağa meylli olan şirniyyatların təravətini qorumaq üçün

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 812

Tarix : 11-07-2018, 18:00

Bölmə : Məsləhətlər


Qurabiyə, qoğal, kökə və digər qurumağa meylli olan şirniyyatların təravətini qorumaq üçün həmin məhsulların saxlandığı qaba kəsilmiş alma qoymaq məsləhətdir. Alma tərkibində olan maye hesabına ağzıörtülü qabda rütubəti tənzimləyərək şirniyyatları qurumağa qoymayacaqdır.
Etiketlər: qurumağa, hesabına, ağzıörtülü, tərkibində, məsləhətdir, qabda, rütubəti, qoymayacaqdır, şirniyyatları, tənzimləyərək, qoymaq, saxlandığı, şirniyyatların, meylli, digər, qoğal, təravətini, qorumaq, Qurabiyə, məhsulların
BİZİ İZLƏYİN