• Mətbəxə faydalı məsləhətlər

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1335

Tarix : 10.12.2017, 22:00

Bölmə : Məsləhətlər




1. Sərt ət ətlərinizi bərabər miqdarda sirkə və maye yağ içərisində gözlədin. Yumşaldığını görəcəksiniz.

2. Pomidor sousunuz çox turş isə içərisinə bir kök rəndələyin. Kök sousunuzu dadlandıracaq.

3. Göbələklərin daha ləzzətli olması üçün bişirmədən əvvəl üzərlərinə bir az duz və limon suyu qoyun, 5 dəqiqə gözlədin. Daha sonra bişirin.

Etiketlər: gözlədin, əvvəl, bişirmədən, olması, Göbələklərin, ləzzətli, üzərlərinə, limon, bişirin, sonra, dəqiqə, qoyun, dadlandıracaq, sousunuzu, içərisində, sirkə, miqdarda, bərabər, Yumşaldığını, görəcəksiniz
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN