• Mətbəx üçün bilməniz gərəkıənlər

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1065

Tarix : 5.12.2017, 22:00

Bölmə : Məsləhətlər


1. Soba torbasında toyuq bişirərkən; vəsaitləri doldurduğunuz soba torbasının üzərinə bir neçə dəlik açın. Beləcə daha tez və yaxşı bişər. Ayrıca soba torbasının içərisinə bir neçə diş sarımsaq qoysanız ləzzətinə doyum olmaz.

2. Qozların qabıqlarını asanca aça bilmək üçün onları bir gecə duzlu suyun içərisində gözlədin. Beləcə içləri də dağılmayacaq.

3. Unlarınızın böcəklənməməsi üçün, un qabının içərisinə bir ədəd dəfnə yarpağı qoyun.

Etiketlər: torbasının, Beləcə, içərisinə, suyun, içərisində, duzlu, asanca, bilmək, onları, gözlədin, dağılmayacaq, dəfnə, yarpağı, qoyun, qabının, böcəklənməməsi, qabıqlarını, Unlarınızın, içləri, olmaz
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica