• Mətbəxdə işinizi asanlaşdıracaq məshələtlər

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 991

Tarix : 15-12-2017, 22:00

Bölmə : Məsləhətlər


1. Yumurtaların qaynadılarkən çatlamaması üçün, qaynatma sutuna bir şorba qaşığı sirkə qoyun.

2. Sobada kartof etmədən əvvəl 10-15 dəqiqə qaynadın və çəngəl ilə dəlin. Daha asan bişəcək.

3. İstifadə edilmiş limon qabıqlarını rəndələyib şəkər ilə qarışdırın. Qabın içərisində soyuducunda uzun bir müddət saxlaya bilərsiniz. Beləcə tort edərkən əlinizin altında hazır olar.

4. Qabarıq bir omlet etmək istəyirsinizsə, bir şorba qaşığı suyun içərisinə bir çay qaşığı misir unu qarışdırın. Hazırladığınız qarışığı yumurtaya əlavə edin. Beləcə qabarıq bir omlet etmiş olacaqsınız.
Etiketlər: qaşığı, Beləcə, omlet, şorba, qarışdırın, hazır, Qabarıq, qaynadılarkən, etmək, altında, əlinizin, saxlaya, bilərsiniz, çatlamaması, edərkən, istəyirsinizsə, suyun, əlavə, qabarıq, etmiş
BİZİ İZLƏYİN