• Mətbəxiniz üçün öyrənin

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 712

Tarix : 22-09-2017, 20:00

Bölmə : Məsləhətlər


1. Sarımsaq doğrayarkən bıçaqa yapışmasını istəmirsinizsə, kəsmə taxtasına bir az duz serpiştirin.
Yeni bir yemək tərifi sınayarkən, yemək kitabınızı şəffaf bir torbanın içərisinə keçirsəniz, onu çirklətməmiş olarsınız.

2. Tort edərkən qatı yağ istifadə edəcəksinizsə onu rəndənin qalın tərəfi ilə rəndələməyi təcrübə keçirin. Kiçik parçalar halına gələn marqarin daha asan işlənər.

3. Sarımsaqlarınızı hər vaxt əlinizin altında hazır saxlamaq istəyirsinizsə qabıqlarını soyduqdan sonra bir qaba doldurub üzərinə zeytunyağı qoyaraq mühafizə edə bilərsiniz. Ayrıca bu yağ yeməklərinizə, salatlarınıza ayrı bir ləzzət qatacaq.
Etiketlər: yemək, altında, hazır, saxlamaq, qabıqlarını, istəyirsinizsə, əlinizin, Sarımsaqlarınızı, halına, parçalar, gələn, marqarin, işlənər, soyduqdan, sonra, yeməklərinizə, Ayrıca, salatlarınıza, ləzzət, qatacaq
BİZİ İZLƏYİN