• Qızartma üçün hazırladığınız xəmir üçün FAYDALI MƏSLƏHƏTLƏR

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2247

Tarix : 20.06.2018, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Xəmirinizi daha isti yağda qızardın,onda daha çıtır və dadlı olur.

Qızartma bişirəcəyiniz xəmirin daha yüngül olmasını istəyirsinizsə, yoğurma zamanı bəzi mineral suları əlavə edə bilərsiniz.

Əgər qızartma etdiyiniz zaman evinizə qoxu yayılmasını istəmirsinizsə, bir neçə doğranmış cəfərini qızartma yağına əlavə edə bilərsiz.

Əgər şərbətli xəmir qızartmaq edirsinizsə; şərbətin soyuq olduğunu və xəmirin isti olduğuna diqqət yetirməlisiz.

Xəmir eyni ölçüdədirsə, hamısını eyni anda bişəcəkdir. Buna görə mümkün qədər eyni ölçüdə xəmir hazırlamalısınız.


Etiketlər: qızartma, xəmir, əlavə, xəmirin, soyuq, şərbətin, qızartmaq, yağına, bilərsiz, şərbətli, olduğunu, edirsinizsə, diqqət, mümkün, qədər, ölçüdə, hazırlamalısınız, bişəcəkdir, hamısını, cəfərini
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN