• Şirin xəmirin pik nöqtələri

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 737

Tarix : 16-06-2018, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Əgər şirin xəmirdən desert hazırlamaq itəyirsizsə o zaman kərə yağından istifadə edin. Beləliklə,xəmir daha yaxşı və daha dadlı olacaqdır.

Xəmirin oxlova və mərdanəyə yapışmaması üçün ara sıra unlayın.

Əgər xəmirə hansısa çərəzi qoz,badam ya fındıq qatacaqsızsa çərəzləri qovurmadan istifadə edin.

Hazırladığınız şirin xəmirinizə bir çimdik duz qoyarsanız, şirin xəmiriniz daha da dadlı olacaq.

Sizin şirniyyatlarınız şəkərlənirsə, onları süd dolu bir qabda ən azı iki saat gözlədib,götürün. Həm şəkərlənmə ortadan qalxacaq, həm də şirniyyatınız daha fərqli bir ətir qazanacaq.

Hazır lavaş ilə xəmir desertləri xırtıldayan etmək istəyirsinizsə,lavaşa bir neçə damcı limon sıxın.
Etiketlər: şirin, dadlı, xəmir, istifadə, götürün, olacaq, şəkərlənmə, ortadan, qalxacaq, gözlədib, Sizin, şəkərlənirsə, onları, şirniyyatınız, qabda, şirniyyatlarınız, qazanacaq, lavaşa, istəyirsinizsə, damcı
BİZİ İZLƏYİN