• Gündəlik istifadə etdiyiniz ərzaqların keyfiyyətinin yoxlanması - Ət

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 973

Tarix : 26.02.2018, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




Əti seçdikdə ona barmağınızla basın: təzə ət bərk olur və formasını tez bərpa edir.

Bir tikəni kəsin: əgər içində ət tünddür və açıq rəngli konturu varsa - onu süni "cavanlaşdırmaq" üçün isladıblar. Ətin üzərini kağız salfetlə silin - təzə ət çox nəmlik və qan ləkələri qoymur.
Etiketlər: kağız, üzərini, isladıblar, cavanlaşdırmaq, salfetlə, silin, qoymur, ləkələri, nəmlik, varsa, konturu, bərpa, formasını, basın, barmağınızla, tikəni, kəsin, rəngli, tünddür, içində
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN