• Çox acı soğan

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 036

Tarix : 18-01-2018, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Güclü soğan qoxusu çoxlarımız üçün xoş deyil. Lakin, təamlar hazırlandıqda ondan tam imtina etmək də olmur. Sadə bir həlli yolu var. Bişirdikdən öncə soğanı kəsəb qısa müddətə soyuq suda saxlamaq lazımdır. O zaman aclığı gedəcək, dadı və qoxusu isə incələşəcəkdir.
Etiketlər: qoxusu, soyuq, müddətə, kəsəb, saxlamaq, soğanı, zaman, incələşəcəkdir, gedəcək, aclığı, Bişirdikdən, lazımdır, olmur, Lakin, deyil, çoxlarımız, soğan, təamlar, hazırlandıqda, Güclü
BİZİ İZLƏYİN