• Çox duzlanmış (şor) tərəvəzlər

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 019

Tarix : 18-09-2018, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Tərəvəz raqusunu artıq duzdan pomidor və ya digər tərəvəzlər azad edər. Onları xırda doğrayın və hazırlanması vam edən təama əlavə edin. Bütövlüklə bişirilmiş tərəvəzlərə qaynar su əlavə edərək bir neçə dəqiqə bişirsəz artıq duzunu verər. Qaynar su əlbətdə ki duzlu olmamalıdır. Duzsuz souslar, əlavə göbələklə, xama və ya duzsuz qarnir (düyü və ya kartof püresi) göbələyin duzunun köməyinə gələr.
Etiketlər: əlavə, artıq, Duzsuz, souslar, olmamalıdır, əlbətdə, verər, Qaynar, göbələklə, duzlu, duzsuz, duzunun, köməyinə, gələr, göbələyin, püresi, qarnir, kartof, duzunu, dəqiqən
BİZİ İZLƏYİN