• Çox duzlanmış (şor) tərəvəzlər

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1989

Tarix : 18.09.2018, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Tərəvəz raqusunu artıq duzdan pomidor və ya digər tərəvəzlər azad edər. Onları xırda doğrayın və hazırlanması vam edən təama əlavə edin. Bütövlüklə bişirilmiş tərəvəzlərə qaynar su əlavə edərək bir neçə dəqiqə bişirsəz artıq duzunu verər. Qaynar su əlbətdə ki duzlu olmamalıdır. Duzsuz souslar, əlavə göbələklə, xama və ya duzsuz qarnir (düyü və ya kartof püresi) göbələyin duzunun köməyinə gələr.


Etiketlər: əlavə, artıq, Duzsuz, souslar, olmamalıdır, əlbətdə, verər, Qaynar, göbələklə, duzlu, duzsuz, duzunun, köməyinə, gələr, göbələyin, püresi, qarnir, kartof, duzunu, dəqiqən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN