• Turşunun kiflənməsi

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 379

Tarix : 26.10.2018, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




Mürəbbələr, povidlolar, turşular kiflənir. Əgər hazırlamadan bir neçə gün sonra kif əmələ gəlibsə - bu proses dayanmayacaq. Ona görə bankanı açıb, kifə götürüb, şəkər, vuz və ya sirkə əlavə edib (kifləndiyin nə olduğununda asılı olaraq) və yaxşıca qaynatmaq və ya sterill etmək lazımdır.
Etiketlər: olduğununda, asılı, kifləndiyin, əlavə, sirkə, olaraq, yaxşıca, lazımdır, etmək, sterill, qaynatmaq, şəkər, götürüb, hazırlamadan, kiflənir, turşular, povidlolar, sonra, əmələ, bankanı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN