• Mətbəxdə vaxta qənaət etmənin 5 yolu

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1 949

Tarix : 9-10-2018, 20:00

Bölmə : Məsləhətlər


Qayğanağın tez hazır olması üçün sadəcə olaraq yumurtanın ağını, sarısı ətrafında duzlamaq lazımdır.

Qazan və ya tavada hazırladığınız nahar yandı? Onu 15 dəqiqə yaş parçanın üstündə saxlasanız, yumaq asan olacaq.

Qara ciyərin üzərindəki qabıq tez çıxartmaq üçün bir dəqiqəlik isti suya salmaq kifayət edir.

Tərəvəzlərin tez bişməsi üçün onları əvvəlcədən duzlamağa ehtiyyac yoxdur. Duz ərzaqları bərkləşdirir və hazırlanma prosesini gecikdirir.

Yeri gəlmişkən kartof üçün başqa bir üsul mövcuddur. Üzərinə qaynar su əlavə edib, qaynatdıqdan sonra qazana bir qaşıq kərə yağı tökmək lazımdır. Yağ üzərini tutur və tez bişir.

süfrem.az
Etiketlər: lazımdır, hazırlanma, bərkləşdirir, prosesini, gəlmişkən, gecikdirir, ərzaqları, yoxdur, onları, bişməsi, əvvəlcədən, duzlamağa, ehtiyyac, kartof, mövcuddur, tökmək, qaşıq, üzərini, tutur, bişir
BİZİ İZLƏYİN