• Mətbəxdə vaxta qənaət etmənin 5 yolu

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 73

Tarix : 9.10.2018, 20:00

Bölmə : Məsləhətlər


Qayğanağın tez hazır olması üçün sadəcə olaraq yumurtanın ağını, sarısı ətrafında duzlamaq lazımdır.

Qazan və ya tavada hazırladığınız nahar yandı? Onu 15 dəqiqə yaş parçanın üstündə saxlasanız, yumaq asan olacaq.

Qara ciyərin üzərindəki qabıq tez çıxartmaq üçün bir dəqiqəlik isti suya salmaq kifayət edir.

Tərəvəzlərin tez bişməsi üçün onları əvvəlcədən duzlamağa ehtiyyac yoxdur. Duz ərzaqları bərkləşdirir və hazırlanma prosesini gecikdirir.

Yeri gəlmişkən kartof üçün başqa bir üsul mövcuddur. Üzərinə qaynar su əlavə edib, qaynatdıqdan sonra qazana bir qaşıq kərə yağı tökmək lazımdır. Yağ üzərini tutur və tez bişir.

süfrem.az

Etiketlər: lazımdır, hazırlanma, bərkləşdirir, prosesini, gəlmişkən, gecikdirir, ərzaqları, yoxdur, onları, bişməsi, əvvəlcədən, duzlamağa, ehtiyyac, kartof, mövcuddur, tökmək, qaşıq, üzərini, tutur, bişir
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica