• Ət məhsullarının bişmə dərəcəsi

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5 253

Tarix : 24-11-2017, 22:30

Bölmə : Məsləhətlər


Bilin ki, nə neçə vaxta hazır olur?
Əsl evdarlar üçün


Sümüklü mal əti (cavan, yaşlı ət olmasından asılıdır) 1,5-2 saat. Maksimum 2,5 saat

Tikə mal əti – 1-1,5 saat

Qoyun əti – 1,5-2 saat

Dovşan – 1 saat

Broyler cücə – 1 saat

Toyuq filesi – 30 dəq

Toyuq – 1,5 saat

Hinduşka – 1 saat

Qaz, ördək – 1-1,5 saat

süfrem.az
Etiketlər: Toyuq, Broyler, Qoyun, Dovşan, filesi, ördək, Hinduşka, Maksimum, asılıdır, evdarlar, hazır, vaxta, Sümüklü, cavan, olmasından, yaşlı, Bilin
BİZİ İZLƏYİN