• Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5432

Tarix : 3.03.2018, 14:30

Bölmə : Məsləhətlər




Əvvəlcə yumurtalar bışirilir.
0,5 stəkan qaynar su +0,5 çay qaşığı uksus qarışdırılır.
Bışmış yumurtalar sudan cıxardılıb stəkanın ıçinə salınır və 1-2 dəqıqə gözlədilir.
Tort üçün olan qlzılı, gümüşü rənglərdən istifadə edilir.
Tort ləvazımatları satılan yerdə olur. Yumurtaları ksuslu sudan çıxaran kimi, spirtlə qarışdırılmış qızılı tozu yumurtaya çəkin. Parıltılı olmağını istəyirsinizsə, maye yağ çəkin. Əsil qızıl kimi parıldayacaq.

Qeyd: Yumurtaları bişirəndə vam odda bişirin, qazanın altına dəsmal qoyun.

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Etiketlər: çəkin, sudan, Yumurtaları, yumurtalar, yumurtaya, Parıltılı, qızılı, spirtlə, ksuslu, çıxaran, olmağını, qarışdırılmış, qızıl, altına, dəsmal, qoyun, qazanın, bişirin, yerdə, parıldayacaq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN