• Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 738

Tarix : 3.03.2018, 14:30

Bölmə : Məsləhətlər


Əvvəlcə yumurtalar bışirilir.
0,5 stəkan qaynar su +0,5 çay qaşığı uksus qarışdırılır.
Bışmış yumurtalar sudan cıxardılıb stəkanın ıçinə salınır və 1-2 dəqıqə gözlədilir.
Tort üçün olan qlzılı, gümüşü rənglərdən istifadə edilir.
Tort ləvazımatları satılan yerdə olur. Yumurtaları ksuslu sudan çıxaran kimi, spirtlə qarışdırılmış qızılı tozu yumurtaya çəkin. Parıltılı olmağını istəyirsinizsə, maye yağ çəkin. Əsil qızıl kimi parıldayacaq.

Qeyd: Yumurtaları bişirəndə vam odda bişirin, qazanın altına dəsmal qoyun.

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Novruz Bayramı üçün qızılı yumurtalar - Hazırlanma qaydası

Etiketlər: çəkin, sudan, Yumurtaları, yumurtalar, yumurtaya, Parıltılı, qızılı, spirtlə, ksuslu, çıxaran, olmağını, qarışdırılmış, qızıl, altına, dəsmal, qoyun, qazanın, bişirin, yerdə, parıldayacaq
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica