• Çörəyin xarab olmasını istəmirsinizsə, belə saxlayın

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 193

Tarix : 28.04.2019, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




Çörəklə bağlı hazırda israfçılığa çox yer veririk. Hətta ən acınacaqlısı budur ki, zibil qablarının yanında yığın-yığın kiflənmiş çörəklərə rast gəlirik. Bəs çörəyin kiflənməməsi və əbəs yerə zibilə atılmasının qarşısını necə almaq olar?

Evdə mətbəx işləriylə məşğul olmasanız belə, bu məlumatları bilməyinizdə fayda var:

Əgər çörəyi çox almısınızsa, yeyə biləcəyiniz qədərini ayırıb qalan hissəsini soyuducuda saxlayın. Soyuducuda saxladığınız çörəyi istifadə edən zaman sobada isidərək, təzə kimi olmasını təmin edə bilərsiniz.

Çörəyinizin xarab olmasını istəmirsinizsə, saxladığınız qabın içinə bir az duz səpin. Bu üsulla çörəklər kiflənməyəcək.

Çörəkləri daha uzun müddət saxlamaq istəyirsinizsə, onları dilimləyərək saxlamalısınız. Çünki dilimlənən çörəklər təzəliyini daha uzun müddət qoruyur, çox tez boyatlamır.

Etiketlər: çörəyi, müddət, olmasını, yığın, çörəklər, saxladığınız, istəmirsinizsə, xarab, bilərsiniz, Çörəyinizin, isidərək, Soyuducuda, saxlayın, istifadə, zaman, qabın, sobada, təmin, üsulla, Çünki
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN