• Şəkər xəmiri ilə şirniyyat sevənlərə üçün yeni məsləhət

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 372

Tarix : 2.02.2019, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




•Şəkər xəmirini bir çox şirniyyatlarda istifadə edə bilərsiz. Özəlliklə isə tortlarda. Şəkər xəmiri asand görünsə belə olduqca çətindir. Açmaq və forma vermək üçün diqqətli və səbirli olmalısız. Xüsusən rəngli xəmirə forma verərkən. Rəng xəmirdə rahat yayıldığı üçün mətbəx əşyalarınızı ləkələyə bilər. Şəkər xəmirinə hava dəydikdə sərtləşir. Bunun üçün xəmiri hava keçirtməyən bir qaba qoyun. Ancaq işlədəcəyiniz xəmiri çıxardın. Xəmiri istifadə etməzdən əvvəl əlinizlə yumuşaldın. Və oxlov ilə açın. Əgər istədiyiniz kimi açılmırsa nişasta tökə bilərsiz.

Etiketlər: xəmiri, forma, bilərsiz, Şəkər, istifadə, keçirtməyən, qoyun, Ancaq, ləkələyə, Bunun, sərtləşir, xəmirinə, dəydikdə, işlədəcəyiniz, bilər, etməzdən, oxlov, istədiyiniz, açılmırsa, nişasta
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN