• Şirniyyat bişirərkən nələrə diqqət etməliyik?

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 937

Tarix : 4.02.2019, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




•Mütləq göstərilən ölçülərdə ərzaq istifadə edim. Artıq və ya az etməyiniz şirniyyatın dadını poza bilər.

•Un, qabartma tozu, kakao və vanil kimi ərzaqları mütləq ələkdən keçirtməlisiz.

•İsti şirniyyata isti şərbət tökməyin. Ya şərbət soyuq olmalıdı ya şirniyyat.

•Şirniyyatı bişirəcəyiniz qabı yağ ilə yağlamağı unutmayın.

•Şirniyyatın xəmirinə meyvə qoyacaqsızsa xəmirə biraz qarğıdalı unu əlavə edin. Beləcə meyvələr dibə çökməyəcək.

•Şirniyyatı bişirərkən sobanın qapısın heç açmayın. Əks halda istədiyiniz kimi qabarmaya bilər.

•Şərbətə əlavə edilən limon suyu sonda tökülməlidir. Əks halda şərbət acı ola bilər
Etiketlər: şərbət, bilər, halda, •Şirniyyatı, əlavə, Beləcə, qarğıdalı, xəmirə, xəmirinə, •Şirniyyatın, meyvə, qoyacaqsızsa, meyvələr, biraz, bişirərkən, edilən, •Şərbətə, limon, sonda, tökülməlidir
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN