• Qulançar bitkisinin bişirilmə yöntəmləri

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 773

Tarix : 18-05-2019, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Xüsusilə ət və toyuq yeməkləri ilə tez-tez istehlak olunur. Bu dadlı bitkinizi omletlərinizə əlavə edə bilərsiniz və fərqli bir ətir əldə edə bilərsiniz. Digər bir ləzzət olaraq, qulançarın üstündəki bərk parçaları əllə təmizləyin və qalan yumşaq hissələri yuyun və qulançarı kiçik parçalara ayırın. İstəyinizə görə seçdiyiniz göyərtilərlə və yumurta ilə qovura bilərsiz. Üzərinə ədviyyat da əlavə edib servis edə bilərsiz.
Dadlı.Az bildirir ki, bişən kimi təqdim etmək istəsəniz, qaynama müddəti 2-3 dəqiqə, tipinə görə maksimum 7 dəqiqə qaynada bilərsiniz. Qulançar bol duzlu və qaynar suda qaynadılmalıdır. Qaynadılmış qulançarı götürün və soyuq suya qoyun. 2 dəqiqə soyuq suda saxlayın. Bu hazırlıq texnikalarına əlavə olaraq, qulançarı çiy də istehlak edə bilərsiniz. Həmçinin 5 dəqiqə pendir ilə sobada hazırlaya və istehlak edə bilərsiniz.
BİZİ İZLƏYİN