• Şirin xəmirlə hazırlanan desertlər üçün məsləhətlər

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 214

Tarix : 22.05.2019, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




1- Xəmirin açaraq bir desert hazırlayacaqsızsa, kərə yağından istifadə edin. Beləliklə xəmirinizin tutarlılığı daha yaxşı olacaq və desertiniz daha dadlı olacaqdır.

2- Xəmirinizi yayarkən oxlova və mərdanəyə yapışmasın deyə onu ara ara unlamalısız.

3- Əgər revani və ya qatıq desertləri kimi yumşaq tutarlılıq şirniyyatları edirsinizsə, soyuduqdan sonra dilimləmək lazımdır. Əks halda, desertiniz yayılacaq.

4- Hansısa çərəzli bir şirniyyat hazırlayacaqsınızsa çərəzləri qovurmayın.

5- Hazırladığınız xəmirə bir çimdik duz qoysanız, desertiniz daha da ləzzətli olacaqdır.

6- Əgər desertinizə şəkərlənirsə, atmaq əvəzinə süd dolu bir fincan götürün və ən azı iki saat buraxın. Həm şəkər aradan qaldırılacaq, həm də süd sizin desertinizə fərqli bir ləzzət əlavə edəcək.

7- Xəmir şirniyyatlarını hazır yuxa ilə daha xırtıldayan etmək üçün yuxaların üzərinə bir damla limon sıxmaq olar.

Etiketlər: desertiniz, olacaqdır, desertinizə, çərəzləri, əvəzinə, fincan, götürün, şəkər, buraxın, qovurmayın, atmaq, çimdik, xəmirə, qoysanız, ləzzətli, şəkərlənirsə, aradan, Hazırladığınız, sizin, yuxaların
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN