• İspaniya səhər yeməyi və süfrəsi

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 596

Tarix : 21-06-2019, 18:00

Bölmə : Məsləhətlər / Süfrə düzəni


İspaniyada səhər yemək, günün ən erkən saatlarında aparılır. Səhər Yeməyində adətən qəhvə istehlak edildiyini görə bilərsiniz. İspaniya səhər yeməyində çörək ən çox istehlak edilən qidadır.

Qəhvə ilə müşaiyət olunan səhər yeməyində çörəklə birlikdə müxtəlif mürəbbəllərlə yanaşı, hisə verilmiş balıq da ən çox sevilənlərdəndir. Pa von tomate adlı (pomidor, sarımsaq və vetçina) bir çörək sousları var.

İspaniya səhər yeməyi və süfrəsi


Tortilla Patata adını verdikləri kartoflu omlet kimi ləziz yeməkləri vardır. Tortilla Patata, yeməyində çörəklə bərabər qəlyanaltı kimi istehlak edilir. Yumurta və kartof ilə hazırlanan Tortilla Patata, bizdəki omletlərə görə bir az daha qalındır.

Pendir kimi; Sıxlıqla keçi pendirləri istifadə edilir İspaniyada. Keçi südüylə edilən olduqca çox, hətta hüdudsuz deyə pendir növlərinin yer aldığını görə bilərik. Əgər İspaniyada qurman səhər yeməyə getmisinizsə və pendir seçimi sizə buraxılıbsa bu çox çəkəcək çünki pendir çeşidi spektri olduqca genişdir.

İspaniya səhər yeməyi və süfrəsi

Səhər yeməyinin digər mühüm ləzzətlərindən biri vərdiş etdiyimiz xəmir işləridir. Pendirli içliklərlə hazırlanan müxtəlif qızartma xəmir işlərini İspaniya Səhər Yeməyi süfrələrində görə bilərsiz.
Etiketlər: səhər, istehlak, İspaniyada, pendir, Patata, Tortilla, Səhər, yeməyində, İspaniya, müxtəlif, çörək, edilən, olduqca, xəmir, çörəklə, hazırlanan, edilir, bilərik, Pendir, getmisinizsə
BİZİ İZLƏYİN