- Yerli qəssabla tanış olun və mümkünsə onunla dost olun.
- Büdcənizin çatdığı ən yaxşı növ əti seçin.
- Mümkündürsə qəssabın dəzgahından, əvvəldən qablaşdırılmamış bir məhsulu alın.
- Gözəl toxumalı və toxununca möhkəm görünən əti seçin.
- Tünd qırmızı deyil də açıq vişnə rənginə yaxın olan əti seçin. Boz ətdən qətiliklə uzaq durun.
- İncə yağ damarlarının olduğu əti seçin. Bu ətə ləzzət verər.
- Çox təzə ya da köhnəlmiş ətlərdən durun.
- Əvvəldən qablaşdırılmış ət alacaqsınızsa çox nəmli, içində su damlası olan ya da tarixi keçmiş əti əsla almayın.
Etiketlər: seçin, durun, rənginə, ləzzət, verər, olduğu, damarlarının, ətdən, qətiliklə, köhnəlmiş, yaxın, Əvvəldən, damlası, tarixi, keçmiş, almayın, içində, nəmli, vişnə, qablaşdırılmış