• Ət alarkən diqqət yetirilməsi lazım olanlar

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16564

Tarix : 6.06.2014, 11:23

Bölmə : Məsləhətlər




- Yerli qəssabla tanış olun və mümkünsə onunla dost olun.

- Büdcənizin çatdığı ən yaxşı növ əti seçin.

- Mümkündürsə qəssabın dəzgahından, əvvəldən qablaşdırılmamış bir məhsulu alın.

- Gözəl toxumalı və toxununca möhkəm görünən əti seçin.

- Tünd qırmızı deyil də açıq vişnə rənginə yaxın olan əti seçin. Boz ətdən qətiliklə uzaq durun.

- İncə yağ damarlarının olduğu əti seçin. Bu ətə ləzzət verər.

- Çox təzə ya da köhnəlmiş ətlərdən durun.

- Əvvəldən qablaşdırılmış ət alacaqsınızsa çox nəmli, içində su damlası olan ya da tarixi keçmiş əti əsla almayın.
Etiketlər: seçin, durun, rənginə, ləzzət, verər, olduğu, damarlarının, ətdən, qətiliklə, köhnəlmiş, yaxın, Əvvəldən, damlası, tarixi, keçmiş, almayın, içində, nəmli, vişnə, qablaşdırılmış
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN