• Balığı dağıtmadan necə bişirim?

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 683

Tarix : 28-09-2015, 17:00

Bölmə : Məsləhətlər


Balığın birləşdirici toxumaları az olduğu üçün bişirilən zaman dağılaraq öz görünüşünü itirir.
Lakin yüngül atəşdə bişirməklə balığın dağılmasının qarşısını ala bilərsiniz. Yağlı balıqlardan adətən kabab edilir və ya öz suyunda bişirilir.
Az yağlı balıqlardan isə qızartma edilməsi daha məqsədəuyğun sayılır.
Etiketlər: balıqlardan, kabab, edilir, suyunda, Yağlı, bilərsiniz, bişirilir, məqsədəuyğun, sayılır, edilməsi, qızartma, yağlı, qarşısını, dağılmasının, zaman, dağılaraq, bişirilən, olduğu, birləşdirici
BİZİ İZLƏYİN