• Bərkimiş çörəkləri necə dəyərləndirək?

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9494

Tarix : 14.02.2016, 11:00

Bölmə : Məsləhətlər




Əziz xanımlar, çörəkləriniz bərkidiyi zaman mətbəx robotundan keçirib, un halına gətirin. Daha sonra plastik bir qabda soyuducuya qoyub, lazım gəldiyi zaman yeməklərinizdə, salatlarınızda istifadə edin.
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN