• Evdar qadınların qeyd dəftərinə

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1324

Tarix : 3.09.2016, 15:00

Bölmə : Məsləhətlər

Resepti göndərən : DADLI


1. Salat düzəldərkən istifadə olunan tərəvəzlərin quru olmasına fikir verin. Sulu olanda onların dadı qarışmır.

2. Tərəvəzləri bişirəndə onlara isti su töksəniz daha ləzzətli olar. Onların rəngi təravətli qalsın deyə, qazanın qapağını açıq saxlayin.

3. Makaron bişirəndə suyun içərisinə bir-iki bütöv soğan və kök atin, daha ləzzətli olacaq.

4. Börək və keksləri bişirəndə xəmirə marqarin vursaniz, daha ləzzətli alınar.

5. Balığı soyuducuya qoymazdan əvvəl üstünə limon sıxsaniz, iyi gəlməz.

6. Yumurta ağının yaxşıca köpüb, beze halına tez gəlməsi üçün içərisinə azca duz tök.

7. Aldığıniz limon bərkdirsə, onu 1 saat isti suda saxlayin. Kəsəndə daha yumuşaq və sulu olacaq.

Etiketlər: bişirəndə, ləzzətli, saxlayin, içərisinə, olacaq, limon, bərkdirsə, alınar, Balığı, soyuducuya, vursaniz, marqarin, yumuşaq, keksləri, xəmirə, Kəsəndə, qoymazdan, əvvəl, Yumurta, ağının
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica