• Bıçaq və qayçının daha yaxşı itilənməsi və uzun müddət iti qalması üçün

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10547

Tarix : 17.09.2016, 15:00

Bölmə : Məsləhətlər




Xanımların mətbəxdə daim köməkçiləri olan bıçaq və qayçının daha yaxşı itilənməsi və uzun müddət iti qalması üçün onları 30 dəqiqə ərzində az duzlu suda saxlayıb qurulamadan itiləmək lazımdır, onda nəticə çox daha yaxşı olacaq.

Etiketlər: yaxşı, qurulamadan, saxlayıb, duzlu, ərzində, itiləmək, olacaq, nəticə, lazımdır, dəqiqə, onları, bıçaq, köməkçiləri, mətbəxdə, qayçının, itilənməsi, qalması, müddət, Xanımların
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN