• Balıq qızartdıqdan sonra mətbəxdən gələn qoxunu aradan qaldırmaq üçün

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7806

Tarix : 27.09.2016, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




Balıq qızartdıqdan sonra mətbəxdən gələn qoxunu aradan qaldırmaq üçün, bir qazanın içinə su, suyun içərisinə bir az sirkə və ya limon suyu, xoş bir qoxu vermək üçün də dəfnə yarpağı, çubuq darçın, mixək əlavə edin və qaynadın. Nəticədə pis qoxu yox olacaq və mətbəxi xoş ətir bürüyəcək.

Etiketlər: çubuq, darçın, yarpağı, dəfnə, vermək, mixək, əlavə, mətbəxi, bürüyəcək, olacaq, Nəticədə, qaynadın, limon, sirkə, gələn, qoxunu, mətbəxdən, sonra, qızartdıqdan, aradan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN