• Balıq qızartdıqdan sonra mətbəxdən gələn qoxunu aradan qaldırmaq üçün

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 658

Tarix : 27-09-2016, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Balıq qızartdıqdan sonra mətbəxdən gələn qoxunu aradan qaldırmaq üçün, bir qazanın içinə su, suyun içərisinə bir az sirkə və ya limon suyu, xoş bir qoxu vermək üçün də dəfnə yarpağı, çubuq darçın, mixək əlavə edin və qaynadın. Nəticədə pis qoxu yox olacaq və mətbəxi xoş ətir bürüyəcək.
Etiketlər: çubuq, darçın, yarpağı, dəfnə, vermək, mixək, əlavə, mətbəxi, bürüyəcək, olacaq, Nəticədə, qaynadın, limon, sirkə, gələn, qoxunu, mətbəxdən, sonra, qızartdıqdan, aradan
BİZİ İZLƏYİN