• Ət bulyonu hazırlayarkən onun dietik olması üçün

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 766

Tarix : 22-12-2016, 11:00

Bölmə : Məsləhətlər


Ət bulyonu hazırlayarkən onun dietik olması üçün tərkibindəki yağı azaltmaq istəyirsinizə, bu üsullardan istifadə edə bilərsiniz:
1. Ətin suyunu üzəri donana qədər soyuducuda saxlayın, sonra qaşıqla donmuş yağları götürün.
2. Bir salfeti ət suyunun üzərinə qoyub, yağı özünə çəkənə qədər saxlayın.
Etiketlər: saxlayın, qədər, yağları, götürün, donmuş, qaşıqla, sonra, salfeti, suyunun, çəkənə, özünə, qoyub, üzərinə, hazırlayarkən, soyuducuda, istəyirsinizə, üsullardan, azaltmaq, tərkibindəki, olması
BİZİ İZLƏYİN