• Su haqqında maraqlı məlumatlar

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21 873

Tarix : 27-07-2014, 02:56

Bölmə : Məsləhətlər


İçkilərə töküləcək buzu dondurarkən suyun içinə nanə və ya yaşıl zeytun qoysanız, dadı daha fərqli olar.

Çaydandakı ərpi təmizləmək çox sadədir: çaydanın içinə sirkə və su əlavə edib, 1 saat gözləyin. Sonra suyu qaynadıb tökün.

İçkilərə töküləcək buzu dondurarkən suyun içinə nanə və ya yaşıl zeytun qoysanız, dadı daha fərqli olar.

Qazlı suların qazının tez qaçmaması üçün onları soyuducuya başıaşağı yerləşdirmək məsləhətdir.

Yeməyə nanə töksəniz, əvvəlcə onun üstünə azca şəkər tozu əlavə edin ki, yemək daha ətirli olsun.

Suyun soyuducuda tez soyumasını istəyirsinizsə, onu plastik deyil, şüşə qabda yerləşdirin.

Tavalarınızın uzunömürlü olması üçün onları işlətməzdən əvvəl isti su ilə yuyub, sonra silmək lazımdır. Yaxşıca quruladıqdan sonra isə içərisinə 1 çay qaşığı duru yağ töküb, dəsmalla silin.
Etiketlər: içinə, onları, sonra, əlavə, İçkilərə, fərqli, qoysanız, dondurarkən, suyun, yaşıl, töküləcək, zeytun, Tavalarınızın, uzunömürlü, olması, yerləşdirin, soyumasını, soyuducuda, istəyirsinizsə, plastik
BİZİ İZLƏYİN