• Hamı makaronu bişirə bilir amma onun daha faydalı bir yemək olması üçün

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 265

Tarix : 20-10-2016, 19:00

Bölmə : Məsləhətlər


Əziz xanımlar, hamı makaronu bişirə bilir amma onun daha faydalı bir yemək olması üçün düzgün qaydada bişirilməsi vacibdir. Bunun üçün aşağıdakı tövsiyələr sizə kömək ola bilər.

1) Makaronu mütləq bol suda qaynatmaq lazımdır – 100 qram üçün ən az 1 litr.
2) Makaronu sındırmayın.
3) Onu buxarlanan duzlu suya düz bucaq altında atmaq lazımdır.
4) Qazanın ağzını qapaqla örtməyin.
5) Qaynama zamanı bağlamanın üzərində göstərilmiş vaxta əməl edin.
6) Makaronu suda qarışdırmayın. Bu onun formasını zədələyə bilər.

Ehtiyac yaranarsa, yalnız taxta qaşıqdan istifadə edin.
Etiketlər: Makaronu, bilər, lazımdır, atmaq, zamanı, bağlamanın, Qazanın, Qaynama, qapaqla, üzərində, örtməyin, ağzını, göstərilmiş, yalnız, taxta, qaşıqdan, istifadə, yaranarsa, Ehtiyac, vaxta
BİZİ İZLƏYİN