• Südün ömrünü uzatmaq

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6738

Tarix : 31.01.2017, 11:00

Bölmə : Məsləhətlər




Taxta lövhələri limonla silmək lazımdır. Bunun üçün limonu ikiyə bölüb, çirkli səthə çəkib, 20 dəqiqə gözləyin. Sonra lövhəni yaxalayaraq, istifadə edin.

Kartofların “cücərməsinin” qarşısını almaq istəyirsinizsə, onları saxladığınız yerə bir ədəd alma qoyun.

Limonu sıxmazdan əvvəl onu isti suda saxlamaq lazımdır. Bundan sonra o daha sulu olacaq.

Qaz sobasındakı ləkələri təmizləmək üçün ikiyə bölünmüş soğan ideal vasitədir.

Kartofların qızılı rəngdə qızarması üçün onları tavaya tökməzdən əvvəl üzərinə xəfif un səpə bilərsiniz.

Südün ömrünü uzatmaq üçün onun içinə bir çimdik duz atmaq yetərlidir.

Sobada qızardacağınız toyuğun nar kimi qırmızı olmasını istəyirsinizsə, limonu 2 yerə bölüb, yarısını toyuğun üzərinə yaxşıca sürtmək, digər yarısını isə toyuğun içərisinə yerləşdirmək lazımdır.

Soğan iyinin əlinizdə qalmaması üçün soymazdan əvvəl barmaqlarınızı bir neçə saniyə sirkədə saxlaya bilərsiniz.

Əgər süd yanıbsa, qabın üstünə nəmli ağ bez örtüb, 5 dəqiqə saxlayın. Südün yanıq qoxusu tamamilə itəcək.
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN